Αποκαλύψεις: Έτσι "έριξε" τη Σακίρα ο Πικέ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ ρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να... ρίξει τη Σακίρα και δεν δίστασε να αποκαλύψει όλα τα μέσα που χρησιμοποίησε!

Αποκαλύψεις: Έτσι "έριξε" τη Σακίρα ο Πικέ

Αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου. O λόγος για την Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Τι κι αν εκείνη τον περνάει 10 χρόνια σε ηλικία; Ο Πικέ είναι... μεγάλος παίκτης και αποκάλυψε σε συνέντευξή του πώς κατάφερε να "ρίξει" μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

"Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Σακίρα ήταν στη Μαδρίτη όταν γύριζε το video clip του Waka Waka πριν το Μουντιάλ του 2010 και της ζήτησα το κινητό της. Έφτασε στη Νότια Αφρική πριν από την Εθνική Ισπανίας επειδή τραγουδούσε στην τελετή έναρξης. Της έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσω πώς ήταν ο καιρός εκεί γιατί θα φτάναμε σε λίγες ημέρες.

Αποκαλύψεις: Έτσι "έριξε" τη Σακίρα ο Πικέ

Αυτή είναι μια απλή ερώτηση για να ξεκινήσεις μια ομιλία και συνήθως παίρνεις απάντηση τύπου... κάνει κρύο, φέρε παλτό! Αλλά εκείνη έγραψε ολόκληρη παράγραφο αναλύοντας τι καιρό κάνει την κάθε ώρα της ημέρας!

Σκέφτηκα, Χριστέ μου, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μπορώ να πω ότι αυτές οι λεπτομέρειες που έγραψε ήταν που με τράβηξαν. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Αλλά η μόνη ευκαιρία να την ξαναδώ ήταν στον τελικό. Θα τραγουδούσε κι εκεί για την τελετή λήξης.

Αποκαλύψεις: Έτσι "έριξε" τη Σακίρα ο Πικέ

Της είπα λοιπόν σε μήνυμα πως αν είναι να φτάσω μέχρι τον τελικό για να σε ξαναδώ θα το κάνω. Κι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε. Αμέσως μετά τον τελικό, όταν και η Ισπανία κατέκτησε το Μουντιάλ!, αποκάλυψε ο Πικέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σακίρα, ο Πικέ δεν σου φτάνει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK