Ασταμάτητος Μέσι: 5 γκολ σε πέντε μέρες!

"Φωτιά" φαίνεται πως έχει πάρει ο σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετά το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Σέλτικ για το Champions League, πέτυχε άλλα δύο τέρματα ενάντια στην Λεγανές (5-1).

Ασταμάτητος Μέσι: 5 γκολ σε πέντε μέρες!

Τι να έκανε η Λεγανές απέναντι σε αυτή τη Μπαρτσελόνα; Οι Καταλανοί που προέρχονταν από το 7-0 κόντρα στη Σέλτικ για το Champions League δεν ξεκόλλησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν άλλα 5 γκολ, φτάνοντας στη νίκη με 5-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός μετά το χα-τρικ της Τρίτης, σημείωσε άλλα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και έφτασε τα πέντε μέσα σε πέντε ημέρες δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο σταρ των "μπλαουγκράνα" σκόραρε στο 15' μετά από υπέροχη ομαδική ενέργεια, ενώ το δεύτερο γκολ του ήταν με πέναλτι στο 55'. Στο ματς σκόραραν και οι Σουάρες (31') και Νεϊμάρ (44'), ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν και τα ονόματα των Ραφίνια (64') και Γκάμπριελ (81'). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γκολ του Ραφίνια ήταν εξαιρετικό!

Απολαύστε τα:

Λεγανές: Σεράντες, Ντίαθ, Μπουστίνθα, Ίνσουα, Μετζανί (46' Πέρεθ), Ρίκο, Λόπεθ (61' Σιμανόφσκι), Σάστρε, Γκαμπριέλ, Κονέ, Ματσίς (61' Ομάρ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ, Ουμτιτί, Ραφίνια, Ράκιτιτς (57' Τουράν), Ινιέστα (65' Ντ. Σουάρες), Άλμπα, Μέσι, Σουάρες (56' Αλκάθερ), Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK