Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρώτο γκολ του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι 500άρισε και η Μπαρτσελόνα έδωσε στη δημοσιότητα το video από το ματς που ξεκίνησαν όλα. Όταν ο Αργεντινός πέτυχε πραγματικά το πρώτο γκολ με τους "μπλαουγκράνα"!

Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρώτο γκολ του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Όλοι αναγνωρίζουν ως "αφετηρία" του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα το γκολ του απέναντι στην Αλμπαθέτε την 1η Μαΐου 2005 στο "Camp Nou", καθώς ήταν το πρώτο του επίσημο γκολ με τον καταλανικό σύλλογο όμως το πραγματικό ξεκίνημα ήταν έναν χρόνο νωρίτερα.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι απέναντι στην Σεβίλλη σκόραρε το 500ο τέρμα με τη φανέλα της "Μπάρσα" σε όλες τις διοργανώσεις, είτε σε επίσημα είτε σε ανεπίσημα παιχνίδια, οι "μπλαουγκράνα" δημοσίευσαν το video από το γκολ που ήταν όντως το ΠΡΩΤΟ του Αργεντινού.

Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το πρώτο γκολ του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ήταν ημέρα Τρίτη, 20 Ιουλίου 2004, όταν η Μπαρτσελόνα νίκησε 6-0 την επίσης καταλανική Παλαμός, με τον "Pulga" να πετυχαίνει στο 74' το τέταρτο από τα έξι συνολικά γκολ της ομάδας του φορώντας τη φανέλα με το Νο 20 στην πλάτη του.

Σε εκείνο το παιχνίδι μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να δείξει την κλάση του στη φάση του γκολ αφού πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα είχε "ζαλίσει" δύο αντιπάλους του.

"Παρά τη νεαρή ηλικία του, μπορείς ήδη να δεις ότι ο Μέσι είναι κάτι το ξεχωριστό", δήλωσε ο Φρανκ Ράικαρντ στο φινάλε εκείνου του αγώνα. Και είχε δίκιο...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK