Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει στον Μέσι η Μπαρτσελόνα

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι δίνει μάχη για να μην μπει στη φυλακή(!), η Μπαρτσελόνα έχει σκοπό να του προσφέρει συμβόλαιο με αστρονομικές αποδοχές έτσι ώστε να πεισθεί και να πει το "ναι" ανανεώνοντας τη συνεργασία του.

Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει στον Μέσι η Μπαρτσελόνα
messi bartomeu

Ο πατέρας του Αργεντινού άσου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ισπανία τόσο για να διαπραγματευτεί με την Μπαρτσελόνα το νέο συμβόλαιο του γιου του, όσο και για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση φοροδιαφυγής που εμπλέκει τον Μέσι και τον ίδιο.

Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, διαβάσατε την Τετάρτη (14/12) την πρόθεση των Αρχών να ισχύσει η ποινή φυλάκισης 21 μηνών στον Μέσι και τον πατέρα του! Κάτι βέβαια που θα τραβήξει καιρό ακόμα.

Τώρα όσον αφορά το κομμάτι της ανανέωσης, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσφέρει γη και ύδωρ στον Αργεντινό με σκοπό να πει το "ναι". Σύμφωνα με την AS, οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του Μέσι αναμένεται να εκτοξευτούν από τα 24.000.000€ το χρόνο σε 35.000.000€ με ορίζοντα μέχρι το 2021.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη (θετική ή αρνητική) με τον παίκτη να είναι δυσαρεστημένος από την τροπή με την υπόθεση φοροδιαφυγής. Αν στραβώσει μάλιστα κι άλλο, δεν αποκλείεται να αναζητήσει διέξοδο σε άλλη χώρα και φυσικά πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζητούν τη φυλάκιση του Μέσι οι δικαστικές Αρχές
Οι Κινέζοι θέλουν να πάρουν Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!
Νέο "σόου" του Μέσι κόντρα στην Αλ Αχλί του Φετφατζίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK