Αυτόν διάλεξε ο Μέσι για αντί-Νεϊμάρ!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συγκεκριμένη προτίμηση για τον διάδοχο του Νεϊμάρ και η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ηγεμονική πρόταση ύψους 150.000.000 να τον κάνει δικό της! Διαβάστε το story.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Το "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Νεϊμάρ για τα επόμενα πέντε χρόνια όμως στην Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη εξετάζουν περιπτώσεις υποψηφίων αντικαταστατών του Βραζιλιάνου.

Τα ονόματα είναι αρκετά, με πρώτο φαβορί στην παρούσα φάση να είναι ο Φελίπε Κοουτίνιο της Λίβερπουλ, σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" (που φιγουράρει μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της ιταλικής εφημερίδας) άλλος είναι ο "εκλεκτός" του Λιονέλ Μέσι και ακούει στο όνομα Πάουλο Ντιμπάλα.

Αυτόν διάλεξε ο Μέσι για αντί-Νεϊμάρ!

"Τοίχος μπροστά από τον Ντιμπάλα. Ο Μέσι τον θέλει στην Μπάρσα, η Γιούβε λέει όχι", αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος στην εφημερίδα, που συμπληρώνει:

"Την ώρα που ο Νεϊμάρ αγκαλιάζει την Παρί, ο "Pulce" ζητάει από την Μπαρτσελόνα να τον αντικαταστήσει με τον άσο της Γιουβέντους. Έτοιμη μία τρελή πρόταση 150.000.000 ευρώ σε δόσεις. Οι μπιανκονέρι είναι αδιάλλακτοι και τονίζουν πως ο Πάουλο παραμένει".

Το αν θα προχωρήσει το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Ντιμπάλα δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο για την... ιστορία να αναφέρουμε πως ο Μέσι αποτελεί το ίνδαλμα του Ντιμπάλα, με τον "Joya" να έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές με διθυραμβικά σχόλια για τον συμπατριώτη του.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Tejedor

News 24/7

24MEDIA NETWORK