Αυτόν διάλεξε ο Βαλβέρδε για αντί-Νεϊμάρ

Ο διάδοχος του Νεϊμάρ αναζητείται ακόμα οπότε ο Βαλβέρδε έπρεπε να διαλέξει από το υπάρχον ρόστερ για να καλύψει το κενό του στο ματς με την Τσαπεκοένσε. Δείτε ποιος κέρδισε την εμπιστοσύνη του.

Barcelona's Luis Suarez, left, and Barcelona's Lionel Messi react after a missed chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Luis Suarez, left, and Barcelona's Lionel Messi react after a missed chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται για την Μπαρτσελόνα και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Τσαπεκοένσε στο "Trofeo Gamper".

Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει η μεταγραφή του αντί-Νεϊμάρ κοίταξε να "μπαλώσει την τρύπα" με παίκτη από το υπάρχον ρόστερ και κατέληξε στη λύση του Ντεουλοφέου για να πλαισιώσει τους Μέσι και Σουάρες, με τον Πάκο Αλκάθερ να μένει στον πάγκο.

Αναλυτικά το αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση: Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος winger πέρασε οκτώ ολόκληρα χρόνια στα τμήματα υποδομής των "μπλαουγκράνα" (2003-2011) ενώ η συνέχεια τον βρήκε να αγωνίζεται ως δανεικός σε τρεις διαφορετικές ομάδες, Έβερτον, Σεβίλλη και Μίλαν, με το φετινό καλοκαίρι να τον βρίσκει να επιστρέφει στο "Camp Nou" από τη στιγμή που οι Καταλανοί ενεργοποίησαν σχετική ρήτρα.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK