Αυτός είναι ο επόμενος που λέει άμεσα "αντίο" στην Μπάρτσα

Μετά τον Αντρές Ινιέστα ένας ακόμη παίκτης των "μπλαουγκράνα"... μαρτύρησε ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βαρκελώνη. Άλλωστε, η PHOTO που τραβήχτηκε μετά το 5-1 επί της Βιγιαρεάλ... μιλάει από μόνη της!

Αυτός είναι ο επόμενος που λέει άμεσα "αντίο" στην Μπάρτσα
AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Πριν από μερικές ημέρες ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι η επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν δε θα τον βρει στους "μπλαουγκράνα".

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται ο 34χρονος άσος δεν θα είναι ο μόνος που θα πει "αντίο" στην ομάδα, αφού μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης (9/5) με την Βιγιαρεάλ... προδόθηκε η επόμενη αποχώρηση από τον σύλλογο.

Η παρακάμερα της αναμέτρησης... έπιασε τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Καμπ Νοου" μαζί με την οικογένειά του, όπου και παρέλαβε μια αναμνηστική πλακέτα, βγάζοντας παράλληλα πολλές φωτογραφίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί υπέθεσαν ότι αυτά ήταν τα τελευταία σουβενίρ που θα πάρει μαζί του για να θυμάται το... όχι και τόσο πετυχημένο πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα. Μάθημα για το μέλλον; Μπορεί...

Ο 24χρονος επιθετικός το καλοκαίρι του 2016 κόστισε στους πρωταθλητές Ισπανίας 30.000.000€ έπειτα από μια φανταστική σεζόν με τη Βαλένθια, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Αυτός είναι ο επόμενος που λέει άμεσα "αντίο" στην Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK