Έκλεισαν οι δυο μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι του Βαλβέρδε

Η Μπαρτσελόνα έχει μπόλικα χρήματα για ξόδεμα μετά την... αρπαγή του Νεϊμάρ από την Παρί και σύμφωνα με τους ισπανούς, οι δυο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη κλειδώσει! Πάνω από 200.000.000€ το συνολικό κόστος της απόκτησης τους.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde holds a ball as he attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπορεί στο πρωτάθλημα να πηγαίνει... τρένο, έχοντας αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης οκτώ βαθμούς πίσω και στην Ευρώπη να θέλει μία νίκη κόντρα στην Γιουβέντους για να πανηγυρίσει την πρωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλα αυτά ο μεταγραφικός προγραμματισμός τρέχει κανονικά.

Σε σημείο που οι δυο βασικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι πρώτες επαφές έγιναν και πλέον απομένουν οι διαπραγματεύσεις για να κλείσουν. Και όταν λέμε διαπραγματεύσεις εννοούμε με τους συλλόγους, γιατί οι παίκτες είναι ήδη... ψημένοι.

Σύμφωνα με την AS τον Γενάρη θα γίνει προσπάθεια να κλείσει επιτέλους ο Κουτίνιο από την Λίβερπουλ. Το θέλει ο παίκτης, τον θέλει η Μπάρτσα, στο τέλος θα πει το "ναι" και η αγγλική ομάδα.

Έξι μήνες αργότερα, κι αν όλα πάνε με βάση το σχέδιο, ο επόμενος που θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη είναι ο Γκριεζμάν. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης γνωρίζουν πως το καλοκαίρι θα πουληθεί και από τη στιγμή που η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το... χρήματα, είναι πιθανό να γίνει συμπαίκτης με Μέσι και Σουάρες.

Βέβαια, κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα αν χωρούν όλοι αυτοί μαζί, με δεδομένο πως στην εξίσωση υπάρχει και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε περίπτωση που ο Σουάρες συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις, δεν θα προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση αν πουληθεί. Εξάλλου το καλοκαίρι θα έχει πατήσει τα 30 του χρόνια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK