Εμφύλιος στην Μπαρτσελόνα λόγω του δημοψηφίσματος!

Σε μπελάδες φαίνεται πως βρίσκεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, αφού η απόφαση του να γίνει τελικά το ματς κόντρα στην Λας Πάλμας, βρήκε αντίθετα αρκετά μέλη του Δ.Σ. Προτιμούσαν να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η ομάδα!

FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu arrives for a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, May 29, 2017. The club confirmed on Monday that the longtime Athletic Bilbao manager will replace Luis Enrique, who ended his three-year stint after winning the Copa del Rey on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Josep Maria Bartomeu AP

Μία μέρα μετά το αιματοβαμμένο δημοψήφισμα της Καταλονίας η Μπαρτσελόνα συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, έτσι ώστε να συζητηθούν τα επόμενα βήματα της ομάδας, όπως και η απόφαση να γίνει τελικά το παιχνίδι κόντρα στην Λας Πάλμας χωρίς κόσμο.

Μπορεί ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, να εξήγησε πως το άδειο "Καμπ Νόου" έκανε το γύρο του κόσμου σε περισσότερες από 170 χώρες και το μήνυμα... πέρασε, η απόφαση του, ωστόσο, δεν βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τόνισαν πως το παιχνίδι έπρεπε να ματαιωθεί ακόμα και αν η Μπαρτσελόνα τιμωρούνταν με αφαίρεση έξι βαθμών ( αυτή είναι η ποινή αν δεν κατέβει μία ομάδα σε αγώνα) και όχι να γίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Μάλιστα κατηγόρησαν και παίκτες όπως οι Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, που παρά τα όσα έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες, αγωνίστηκαν κανονικά με την Λας Πάλμας!

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση στην Καταλονία με μεγάλη μερίδα οπαδών της Μπάρτσα να ξεσπά στα social media. Πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, για να φανεί αν θα υπάρξουν επιπλέον αντιδράσεις.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK