"Εντολή" Μέσι για αντί-Νεϊμάρ!

Ο λόγος του Μέσι έχει πάντα βαρύτητα ανάμεσα στους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την ισπανικά "Marca" ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει δώσει "εντολή" για την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Νεϊμάρ αν τελικά ο Βραζιλιάνος πάει στην Παρί.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Μέσι έχει κάνει ήδη νύξη για να γίνει πιο ποιοτικό το ρόστερ της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την "Marca" o ηγέτης της Μπάρτσα έχει βρει και υποδείξει στη διοίκηση τον παίκτη που θα πάρει τον ρόλο του αντί-Νεϊμάρ εάν τελικά ο Βραζιλιανός πάρει την απόφαση να φύγει από την Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι και την Παρί.

Το ισπανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι Λέο Μέσι θέλει τον Ντιμπαλά στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, καθώς τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να συνεχίσουν οι "μπλαουγκράνα" να είναι ασταμάτητοι στην επίθεση!

Ο Ντιμπαλά είναι συμπατριώτης του Μέσι και είναι μόλις 23 ετών. Η Γιουβέντους τον φυλάει σαν... κόρη οφθαλμού και δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να τον πουλήσει.

Φυσικά, εφόσον η Μπαρτσελόνα πάρει τα 222.000.000 ευρώ της ρήτρας του Νεϊμάρ από την Πάρι, τότε θα μπορεί να παίξει κι αυτή με τεράστια ποσά για να δελεάσει τους πρωταθλητές Ιταλίας και να τους πείσουν να παραχωρήσουν το μεγάλο τους "αστέρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK