Επιμένουν για Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα

Την υπογραφή του Πολ Πογκμπά επιθυμούν διακαώς στην Μπαρτσελόνα, με το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, να υπογραμμίζει πως το "κλειδί" γι'αυτό είναι ο Μίνο Ραϊόλα.

Επιμένουν για Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα
Πολ Πογκμπά

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν πολύ να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Πολ Πογκμπά και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας των "μπλαουγκράνα" στις προσεχείς εκλογές της 18ης Ιουλίου, ο Τζουάν Λαπόρτα, αποκάλυψε πως το "κλειδί" για τη μεταγραφή του Γάλλου είναι ο Ραϊόλα, με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και ο Αμπιντάλ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι το κλειδί για τη μεταγραφή του Πογκμπά είναι ο Ραϊόλα. Έχω καλή επικοινωνία με τον Ραϊόλα, το ίδιο και ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αμπιντάλ γνωρίζει προσωπικά τον Πογμπά.

Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει στη Γιουβέντους ή στον παίκτη, επειδή ως υποψήφιος (σ.σ στις εκλογές για την προεδρία της Μπαρτσελόνα στις 18 Ιουλίου) δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Πογκμπά ταιριάζει απόλυτα στο ποδοσφαιρικό στιλ μας και μπορεί να προσθέσει την τεχνική και την δύναμή του στο ρόστερ.

Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος και έχει τρομερή προοπτική σε ό,τι αφορά την εικόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK