Έσπασε το ρεκόρ του Μίλερ ο Μέσι

Ένα από τα τελευταία... οχυρά έπεσαν και ο Λιονέλ Μέσι, με τα 2 γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μπέτις, κατέρριψε το ρεκόρ σκοραρίσματος σε ένα έτος που κατείχε ο Γκερντ Μίλερ. Ο Αργεντινός έφτασε τα 86 γκολ και συνεχίζει...

Έσπασε το ρεκόρ του Μίλερ ο Μέσι

Μετά το... μπέρδεμα στις μετρήσεις και τον τραυματισμό που "πάγωσε" τον πλανήτη, ο 25χρονος Αργεντινός σημείωσε για 5η σερί αγωνιστική (ισοφάρισε το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα) 2 γκολ σε ένα ματς και έφτασε τα 86 τη φετινή χρονιά.

Ο Αργεντινός, τουλάχιστον για την καταμέτρηση των ανθρώπων της UEFA και της FIFA, έχει σκοράρει 86 φορές φέτος, αφού του πιστώνουν και το επίμαχο τέρμα με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το οποίο η "Marca" που μετράει τα γκολ του πρωταθλήματος, χρέωσε ως αυτογκόλ του Φερνάντο Αμορεμπιέτα.

Έσπασε το ρεκόρ του Μίλερ ο Μέσι

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου τα τελευταία 3 χρόνια και διεκδικητής της "Χρυσής Μπάλας" κατέρριψε και ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ, το οποίο αφορά το σύλλογό του. Συγκεκριμένα, έφτασε τα 192 στο πρωτάθλημα σε 229 ματς με τη φανέλα των Καταλανών και ξεπέρασε τον μέχρι πρότινος αρχισκόρερ σε αυτήν την κατηγορία, Θέσαρ Ροδρίγκεθ, που μετρούσε 190 γκολ σε 287 ματς.

Ο Μέσι έφτασε τα 56 γκολ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2012 και κατέρριψε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο με 43 το 2011. Επιπροσθέτως, έφτασε τα 23 στον 1ο γύρο της φετινής σεζόν και ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ που κρατούσε από πέρυσι.

Έσπασε το ρεκόρ του Μίλερ ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK