Έτσι θα τιμήσει η Μπαρτσελόνα τη μνήμη του Κρόιφ στο Clásicο

Ξεχωριστό θα είναι το προσεχές "Clásicο" για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί είναι έτοιμοι να ζητήσουν με συνθήματα τη μετονομασία του γηπέδου προς τιμήν του Γιόχαν Κρόιφ, ενώ θα έχουν ετοιμάσει και ένα σπάνιο coreo!

Σε πένθος βύθισε όλους τους "μπλαουγκράνα" η είδηση του θανάτου του Γιόχαν Κρόιφ. Μιας εμβληματικής μορφής του συλλόγου που άλλαξε κατά πολύ την ιστορία του. Ο Ολλανδός δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας και οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα έχουν ετοιμάσει ένα απίστευτο coreo προς τιμήν του, το οποίο και θα παρουσιάσουν στο προσεχές "Clásicο" του Σαββάτου (2/4).

Την είδηση την αποκαλύπτει η καταλανική "Sport", η οποία προσπάθησε να αποτυπώσει στο χαρτί, το πως θα μοιάζει το coreo:

"Ευχαριστούμε Γιόχαν" (Graciès Johan") θα είναι τα λόγια που θα εμφανιστούν μέσω χωρογραφίες στις εξέδρες του "Καμπ Νου".

Ωστόσο οι οπαδοί δεν φαίνονται να διατεθειμένοι να μείνουν μόνο σε αυτό! Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, θα εκφράσουν μέσω συνθημάτων την επιθυμία τους για την μετονομασία του γηπέδου σε "Στάδιο Γιόχαν Κρόιφ"!

Σε πρόσφατο μάλιστα γκάλοπ που έκανε η "Sport" αναφορικά με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να τιμηθεί η μνήμη του Κρόιφ, το 65% τάχτηκε υπέρ της μετονομασίας του "Καμπ Νου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιόχαν Κρόιφ: Ο "Ιησούς" του ποδοσφαίρου

Οι σημαντικότερες ατάκες του Κρόιφ

Οι 11 στιγμές ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Κρόιφ

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή Ντι Στέφανο