Γιατί ο Μέσι απουσίασε από το "αντίο" του Ινιέστα

Ο Ινιέστα αποχαιρέτησε όλα τα μέλη της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε ειδικά γι' αυτόν, χωρίς όμως τη παρουσία Μέσι και Σουάρες. Ο Ουρουγουανός παραμένει άγνωστο γιατί απουσίαζε, ωστόσο αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Αργεντινός δεν παρέστη στο "αντίο" του φίλου και συμπαίκτη του.

Barcelona's Andres Iniesta, right, celebrates withLionel Messi after scoring his side's fourth goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona's Andres Iniesta, right, celebrates withLionel Messi after scoring his side's fourth goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Ένα μεγάλο κομμάτι κλείνει φέτος για τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την ομάδα με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της. Όλοι παραβρέθηκαν στο μεγάλο "αντίο" του 34χρονου, όμως δύο θέσεις έμειναν κενές. Αυτές ανήκαν στον Λουίς Σουάρες και τον Λιονέλ Μέσι.

Η απουσία των συγκεκριμένων αστέρων των "μπλαουγκράνα" τράβηξε τη προσοχή όσων ήταν παρόντες στο event και τους έκανε να αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν βίωσαν από κοντά αυτή τη κορυφαία συγκινητική στιγμή της καριέρας του συμπαίκτη τους.

Παρότι δεν είναι ακόμα γνωστό γιατί ο Ουρουγουανός δεν ήρθε, η Mundo Deportivo αποκάλυψε την αιτία που οδήγησε τον Αργεντινό να βρίσκεται κάπου αλλού. Και όπως γράφτηκε, ο 31χρονος σούπερ σταρ είχε προγραμματίσει καιρό τώρα ένα ραντεβού, προκειμένου να ανανεώσει τα διαβατήρια αυτού, της γυναίκας του και των παιδιών του.

Μπορεί να μοιάζει λίγο παράξενος ένας τέτοιος λόγος, ώστε να κάνει τον "Λίο" να απουσιάζει από τον αποχαιρετιστήριο λόγο του Καταλανού φίλου του, ωστόσο, όπως είπε, αυτό είχε κανονιστεί πάρα πολύ καιρό τώρα και δεν μπορούσε να το αναβάλει. Πλέον, περιμένουμε ν' ακούσουμε και τη δικαιολογία του Σουάρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK