Η απίστευτη προσφορά της Παρί στον Νεϊμάρ: 190εκ., ιδιωτικό τζετ και ξενοδοχείο!

Μιλώντας σε μέσο της Βραζιλίας, ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, αποκάλυψε τη μυθική πρόταση που έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν στον άσο της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Και είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Η απίστευτη προσφορά της Παρί στον Νεϊμάρ: 190εκ., ιδιωτικό τζετ και ξενοδοχείο!

Κοντά στην απόκτηση του Νεϊμάρ έφτασε αυτό το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Βραζιλιάνος σταρ αποφάσισε να κλείσει τα αυτιά του στις "σειρήνες" και να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ήταν καλεσμένος στο "ESPN Brazil" και του ζητήθηκε να μιλήσει για την πρόταση της Παρί. Προχώρησε λοιπόν σε αποκαλύψεις που μέχρι στιγμής δεν ήξερε πολύς κόσμος!

"Όλα ξεκίνησαν στην Ίμπιζα σε μια συνάντηση του ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, του Νεϊμάρ, του πατέρα του και εμένα. Μιλήσαμε δύο ώρες και ο Νεϊμάρ ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Ο Νασέρ του εξήγησε το πλάνο της Παρί, ότι εκεί θα ήταν το νούμερο ένα, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα στην Μπαρτσελόνα.

Η απίστευτη προσφορά της Παρί στον Νεϊμάρ: 190εκ., ιδιωτικό τζετ και ξενοδοχείο!

Παράλληλα του πρόσφερε ένα ιδιωτικό τζετ για να πηγαινοέρχεται στη Βραζιλία κάθε φορά που έχει αγώνα με την εθνική ομάδα, ένα μεγάλο ποσοστό σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο που χτίζει, του υποσχέθηκε να πάρει το ξενοδοχείο το όνομά του και επιπλέον πενταετές συμβόλαιο με 40.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο. Ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και τα 190.000.000 ευρώ της ρήτρας του με τη Μπαρτσελόνα για να τον ντύσει στα χρώματα της Παρί.

Είπα στον Νεϊμάρ ότι η πρόταση ήταν εκτός πραγματικότητας και πως θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Εγώ ήθελα να πάει στην Παρί, αλλά τόσο ο Νεϊμάρ, όσο και ο πατέρας του ήθελαν να μείνουν στη Βαρκελώνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK