Η "As" τρολάρει τον νέο άσο του Βαλβέρδε!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τη μόλις μία φανέλα που πουλήθηκε με το όνομά του, η μαδριλένικη "As" βρήκε νέο τρόπο να τρολάρει το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Παουλίνιο!

FC Barcelona's new signing Paulinho gestures during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 17, 2017. Barcelona has reached a deal with Chinese club Guangzhou Evergrande to buy Brazil midfielder Paulinho for 40 million euros ($47 million). (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's new signing Paulinho gestures during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 17, 2017. Barcelona has reached a deal with Chinese club Guangzhou Evergrande to buy Brazil midfielder Paulinho for 40 million euros ($47 million). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα δαπάνησε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 40.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γκουανγκζού Εβεργκράντε, όμως η αλήθεια είναι πως τα πρώτα 24ωρα του Παουλίνιο στους Καταλανούς έχουν σημαδευτεί από αρκετά "απρόοπτα".

Πρώτα ήταν το άγχος που έβγαλε στα πρώτα του "γκελάκια" στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τους Καταλανούς, ακολούθησε η είδηση της μίας μόνο φανέλας (!) που πουλήθηκε με το όνομά του από τη μπουτίκ της ομάδας, ενώ τώρα ήρθε να τριτώσει το... κακό με ένα δημοσίευμα από την Μαδρίτη με πολλή "αγάπη" για τον Βραζιλιάνο.

Αναφερόμαστε στο video που ανέβασε η μαδριλένικη ιστοσελίδα με ένα τραγικό σουτ του Παουλίνιο όταν αγωνιζόταν στην Τότεναμ, με την "As" να υπενθυμίζει πως το περιοδικό "Four Four Two" έχει χαρακτηρίσει τον Βραζιλιάνο άσο ως τη χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK