Η Μπαρτσελόνα έκλεψε τον Γκόμες από τη Ρεάλ

Το "μπαμ" του καλοκαιριού από την Μπαρτσελόνα είναι ένας πρωταθλητής Ευρώπης, ο Αντρέ Γκόμες.

Η Μπαρτσελόνα έκλεψε τον Γκόμες από τη Ρεάλ
Γκόμες-Βαλένθια LAZARO DELA PENYA

Η Μπαρτσελόνα έκανε τη μεγάλη κίνησή της στη μεταγραφική περίοδο αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώνοντας τη συμφωνία για την απόκτηση του Αντρέ Γκόμες από τη Βαλένθια.

Ο Πορτογάλος μέσος, μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που κατέληξαν στην κατάκτηση του τροπαίου, εξαργύρωσε αυτήν την επιτυχία με μεταγραφή στους Καταλανούς.

Ο 22χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν ήταν αρκετά προχωρημένες.

Ο Λουίς Ενρίκε πάντοτε βρισκόταν σε αναζήτηση διάδοχης κατάστασης του Αντρές Ινιέστα και στο πρόσωπο του Γκόμες, προϊόν των ακαδημιών τόσο της Πόρτο όσο και της Μπενφίκα, φαίνεται πως βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο.

"Συμφωνία με τη Βαλένθια για τον Αντρέ Γκόμες. Ο παίκτης θα υπογράψει και θα παρουσιαστεί ως παίκτης της Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα", ανέφερε το σχετικό tweet των "μπλαουγκράνα", με τον Γκόμες να βρίσκεται σε άδεια μετά από το Euro 2016.

Η Μπαρτσελόνα δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πενταετές συμβόλαιο, με το κόστος της μεταγραφής να κυμαίνεται μεταξύ 50.000.000 και 55.000.000 ευρώ.

Ο Γκόμες άρχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία του από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα το 2012 και ταυτότητα πήρε συμμετοχές και στην πρώτη. Το 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια, εξαιτίας των καλών σχέσεων των δύο συλλόγων, με τις "νυχτερίδες" να τον αγοράζουν έναντι 20.000.000 ευρώ την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Primera Division

News 24/7

24MEDIA NETWORK