Η νέα εμφάνιση των "μπλαουγκράνα"

Μετά από πλήθος σχεδίων και δημοσιευμάτων σχετικά με το πως θα είναι η καινούρια εμφάνισή της, η Μπαρτσελόνα "έβαλε τα πράγματα στη θέση τους" ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα τη νέα της φανέλα. Η... ιδιαίτερη διαφήμιση και ο νέος χορηγός (PHOTOS).

Barcelona's Neymar, second left, celebrates with team mates after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Neymar, second left, celebrates with team mates after scoring a goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday May 27, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Δεν φαίνεται να χάνει χρόνο η Μπαρτσελόνα, αφού δύο μέρες μετά τον τελικό κυπέλλου με την Αλαβές (27/5), που σήμανε και τη λήξη των φετινών υποχρεώσεων των "μπλαουγκράνα", οι Καταλανοί παρουσίασαν τη νέα τους φανέλα.

Βασική αλλαγή στη φετινή εμφάνιση είναι ο νέος χορηγός που θα κοσμεί τη φανέλα του Μέσι, του Σουάρεζ, του Νεϊμάρ και των υπολοίπων. Πρόκειται για τον ιαπωνικό κολοσσό 'Rakuten", εταιρία που δραστηριοποιείται στα ηλεκτρονικά και διαδικτυακά προϊόντα.

Η καινούρια εμφάνιση θα κάνει "ντεμπούτο" στα καταστήματα από την 1η Ιουνίου, και πρόκειται για μία ανανεωμένη εμφάνιση των "μπλαουγκράνα", με τις γραμμές να γίνονται πιο πυκνές όταν πλησιάζουν το κέντρο της φανέλας.

Η νέα εμφάνιση των "μπλαουγκράνα"

Εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στο instagram, με τον Σουάρεζ, τον Ινιέστα, τον Πικέ, τον Νεϊμάρ και τον Μέσι να εμφανίζονται με τη νέα φανέλα, σε ένα σχέδιο που θυμίζει κόμικ.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK