Η Παρί Σεν Ζερμέν "έριξε άκυρο" σε Βαλβέρδε για Βεράτι!

Ο Μάρκο Βεράτι θέλει να αφήσει το Παρίσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα της Μπαρτσελόνα όμως λογάριασαν χωρίς... την ξενοδόχο Παρί. Διαβάστε το story!

PSG's Marco Verratti celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League soccer match between PSG and Barcelona, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Sept. 30, 2014. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Marco Verratti celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League soccer match between PSG and Barcelona, at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Sept. 30, 2014. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Τα τελευταία 24ωρα στη μεταγραφική επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα κυριαρχεί ένα μόνο όνομα και αυτό είναι του Μάρκο Βεράτι. Ο 24χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν διεμήνυσε στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας και κάπου εκεί εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία, η πρόταση αυτή έγινε γνωστή στην Παρί μέσω του μάνατζερ του Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι, που είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο με τον αθλητικό διευθυντή των Παριζιάνων, Αντέρο Ενρίκε, ωστόσο μετά το ραντεβού δεν βγήκε λευκός καπνός...

Η Παρί Σεν Ζερμέν "έριξε άκυρο" σε Βαλβέρδε για Βεράτι!

Όχι μόνο δεν "πείστηκε" η Παρί να ανάψει το πράσινο φως για να τον παραχωρήσει έναντι ενός τόσο μεγάλου ποσού αλλά παρουσιάστηκε αρνητική ως προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τους Γάλλους να ξεκαθαρίζουν από την πλευρά τους πως θέλουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο (το ισχύον λήγει το 2021) με βελτιωμένες αποδοχές.

Είναι δύσκολο πάντως να καταφέρουν να αλλάξουν... μυαλά στον Βεράτι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η "Μπάρσα" πέρα από τα 100.000.000 που προσφέρει στην Παρί, στον Ιταλό μέσο έχει υποσχεθεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10.000.000 ευρώ, δηλαδή 4 φορές περισσότερα χρήματα απ'όσα κερδίζει τώρα με την Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK