H παρουσίαση του νέου "Καμπ Νόου"

H Μπαρτσελόνα, σε μία φαντασμαγορική τελετή, παρουσίασε τις μακέτες του νέου "Καμπ Νόου", το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2021. Δείτε PHOTOS και VIDEOS από την παρουσίαση, καθώς και τις δηλώσεις των Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και Αντρές Ινιέστα.

H παρουσίαση του νέου "Καμπ Νόου"

Σε μία νέα εποχή μπαίνει η Μπαρτσελόνα. Όπως ανακοίνωσαν οι "μπλαουγκράνα" στις 9 Μαρτίου, η ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία, Nikken Sekkei, η οποία δημιούργησε την "Saitama Super Arena" για το Μουντιάλ του 2002, κέρδισε τον διαγωνισμό για την ανακατασκευή του "Καμπ Νόου".

Οι εργασίες θα αρχίσουν τον Μάιο του 2017 και θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2021. Η ανακατασκευή θα πραγματοποιηθεί σε φάσεις προκειμένου να μην επηρεαστεί η διεξαγωγή αναμετρήσεων, αλλά κι η ομαλή προσέλευση του κόσμου. Σε ό,τι αφορά την χωρητικότητα πρόκειται να αυξηθεί από τις 99.364 θέσεις στις 105.053.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/04) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου "Καμπ Νόου" από τους αρχιτέκτονες της Nikken Sekkei, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Δείτε την πρόσοψη, την πανοραμική άποψη, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του νέου γηπεδου:

Ο πρόεδρος της "Μπάρτσα", Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε χαρακτηριστικά: "Το νέο Καμπ Νόου θα είναι ανοιχτό, ελκυστικό και ένα νέο αξιοθέατο για την πόλη της Βαρκελώνης. Όλοι κερδίζουν".

Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα", Αντρές Ινιέστα ανέφερε: "Ο σύλλογος κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ιστορία του. Το νέο Καμπ Νόου θα είναι ένα σημείο αναφοράς".

Δείτε τα VIDEOS από το νέο "Καμπ Νόου":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτσι θα είναι το νέο "Καμπ Νόου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK