Η Ρεάλ ήταν έτοιμη για "βόμβα" 250.000.000 ευρώ με τον Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ταυτίσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, ίσως όμως η ιστορία είχε γραφτεί διαφορετικά αν η Ρεάλ Μαδρίτης έφτανε μέχρι τέλους την απόφασή της το καλοκαίρι του 2013 να καλύψει τη ρήτρα 250.000.000 ευρώ και να τον κάνει δικό της! Διαβάστε για την αποκάλυψη που έκανε γερμανικό μέσο...

Από το 2004 και έπειτα είναι μέλος της Μπαρτσελόνα και πλέον μπορεί να υπερηφανεύται για το γεγονός πως είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της, ωστόσο σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Spiegel" θα μπορούσε πριν μερικά χρόνια να γίνει η αρπαγή του αιώνα με μεγάλους πρωταταγωνιστές την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που είδε το φως την Παρασκευή "τον Ιούνιο του 2013 ο Ινίγο Χουάρες, τότε δικηγόρος της οικογένειας Μέσι, ενημέρωσε τον πατέρα του παίκτη πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 250 εκατομμυρίων ευρώ που είχε βάλει η Μπαρτσελόνα στο συμβόλαιό του, για να τον κάνει δικό της!"

Το περιοδικό αναφέρει πως η κίνηση αυτή έγινε λίγο πριν καταλήξει τελικά στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ (για τον οποίο έδωσε μάλιστα 100.000.000 ευρώ στην Τότεναμ), με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να προσφέρει μάλιστα στον "Pulga" 23.000.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο ως το 2021 συν μπόνους 1.000.000 ευρώ ετησίως στον πατέρα του!

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι "μερένγκες" είχαν μάλιστα βρει τον τόπο που θα επικυρωνόταν το deal: μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ όπου θα ήταν μόνο ο Μέσι, ο τότε εκπρόσωπός του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο τότε αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μιγκέλ Παρντέθα, και ένας δικηγόρος της Ρέαλ Μαδρίτης.

Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως ο Χουάρες είχε εγγυηθεί στον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, πως " θα ασκούταν πίεση στον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι" σε περίπτωση που το Νο 10 υπόκειτο σε έλεγχο για φοροδιαφυγή!

Σημειώνεται πως η αποκάλυψη του "Spiegel" έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες μόλις ώρες, με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει σπεύσει να τη διαψεύσει κάνοντας λόγο για "εντελώς ανυπόστατο δημοσίευμα".