Η συγκινητική κίνηση του... Βαλβέρδε για τον προπονητή της Σεβίλλης

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε τη συμπαράστασή της μέσω social media για τον Εδουάρδο Μπερίτσο, τον προπονητή της Σεβίλλης που διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, αλλά προχώρησε και σε μια ακόμη πιο σπουδαία ενέργεια.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μένει μόνο στη διαδικτυακή συμπαράστασή της στον Εδουάρδο Μπερίσο, τον προπονητή της Σεβίλλης που διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, αλλά κάνει και πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Καταλανοί πρότειναν ήδη την προσφορά των γιατρών τους στον Μπερίτσο, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ κατά το παρελθόν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κι αυτές των Τίτο Βιλανόβα και Ερίκ Αμπιντάλ.

Πρόκειται σίγουρα για μια σπουδαία ενέργεια της ομάδας του Βαλβέρδε, η οποία συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μένει αμέτοχη και κινητοποιείται.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".