Και ο Πικέ... προσκύνησε τον Ρονάλντο

Ο Ζεράρ Πικέ, εκτός από παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και "άρρωστος" οπαδός της. Πολλές φορές σούρει τα εξ αμάξης στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία του δήλωση όμως όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη "Χρυσή Μπάλα" θα συζητηθεί.

Και ο Πικέ... προσκύνησε τον Ρονάλντο

Ο κόσμος έχει συνηθίσει τον Ζεράρ Πικέ να κοντράρεται στα ίσα με τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πολλές φορές ο... δηλωμένος οπαδός και παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει κατακεραυνώσει με δηλώσεις τους παίκτες και τη διοίκηση της "Βασίλισσας".

Η τελευταία του δήλωση όμως όσον αφορά τον πιο δίκαιο για κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" θα συζητηθεί και αν μη τι άλλο φανερώνει ότι ο Πικέ διακατέχεται από ποδοσφαιρική παιδεία και αντικειμενικότητα.

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό σόου του Κατάρ, ο Ισπανός αμυντικός ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο νικητής στην κούρσα για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" και απάντησε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε το Champions League και το πρωτάθλημα. Αυτός είναι λοιπόν το φαβορί."

Για την κόντρα του με τον Σέρχιο Ράμος, ο Πικέ σημείωσε: "Ο Ράμος υπερασπίζεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως εγώ την Μπαρτσελόνα. Στην εθνική ομάδα παλεύουμε μαζί."

Πάντως, ο Ζεράρ Πικέ δεν άφησε εκτός συζήτησης τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών..."

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK