Ξανά για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Με μήνυμά του στο twitter και στο Youtube, o Τζουάν Λαπόρτα ενημέρωσε επίσημα πως θα είναι υποψήφιος για να ανακτήσει τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα στις επικείμενες εκλογές των "μπλαουγκράνα".

Ξανά για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Ο Καταλανός δικηγόρος, διοικητικός ηγέτης των "μπλαουγκράνα" από το 2003 μέχρι το 2010, δεν είχε ανακοινώσει ακόμη επίσημα την υποψηφιότητά του, κάτι που έκανε την Τρίτη (16/6), μέσω του λογαριασμού του στο twitter και του καναλιού του στο Youtube.

"Γεια σε όλους. Όπως γνωρίζετε, θα βρίσκομαι στις εκλογές της Μπαρτσελόνα. Το κάνω για να βεβαιώσω ότι η Μπάρτσα θα είναι και πάλι όλων μας. Αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ για να διοικήσω τον σύλλογο. Έχω περισσότερη εμπειρία. Έχω τα ελαττώματά μου, την πλειονότητα των οποίων τα γνωρίζετε, αλλά διατηρώ τις ίδιες αρχές. Είναι ένα μοντέλο, το οποίο θα στηρίζεται στον Κρόιφ, τη Μασία, την Καταλονία και τη Unicef.

Ένα κέντρο αθλητισμού και μια επαγγελματική οργάνωση που θα κάνει αυτό το μοντέλο να λειτουργεί. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μου, θα υπερασπιστώ με όλες τις δυνάμεις μου αυτό το μοντέλο, το οποίο κατά τη διάρκεια πολλών χρόνων έχει δεχθεί τη βοήθεια από πολλούς φίλους της Μπαρτσελόνα.

Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα. Τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας. Χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ", ήταν το μήνυμα του Λαπόρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK