Ξανά στην Μπάρτσα ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα με δόξα και τιμή. Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό, δεν επιστρέφει ως παίκτης ο Βραζιλιάνος.

Ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ της Μπάρτσα, πρωταθλητής Ευρώπης με τους "μπλαουγκράνα" το 2006 στο Παρίσι, αναλαμβάνει καθήκοντα πρεσβευτή του συλλόγου ανά τον κόσμο.

Μην φανταστείτε βέβαια ότι θα σκοτώνετε στη δουλειά. Θα εκπροσωπεί όμως την Μπαρτσελόνα σε φιλανθρωπικές δράσεις, κληρώσεις και σε άλλα event ενώ θα γίνει και μέλος των Legends, της ομάδας παλαιμάχων της "Μπάρτσα" που δίνει φιλικά παιχνίδια σ' όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Η νέα συνεργασία του Ροναλντίνιο με την Μπαρτσελόνα ανακοινώθηκε επίσημα από το site των Καταλανών και θα επικυρωθεί την Παρασκευή με συμβόλαιο.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...