Ξεπερνάει και τον Γκουαρδιόλα ο Βαλβέρδε

Μία ισοπαλία θέλει απόψε κόντρα στην Εϊμπάρ η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε, με σκοπό να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών του Γκουαρδιόλα! Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ερνέστο χωρίς καν να συμπληρώσει χρόνο στην ομάδα.

Ξεπερνάει και τον Γκουαρδιόλα ο Βαλβέρδε
valverde guardiola

Στις 17:15 η Εϊμπάρ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για την 24η αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα περάσει και από αυτή την έδρα.

Μπορεί το ματς να μοιάζει... αντιεμπορικό, όμως δεν είναι. Για την ακρίβεια έχει τεράστια σημασία και για στατιστικούς λόγους. Βλέπετε, αν η Μπαρτσελόνα δεν χάσει τότε θα ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα, με 31 σερί αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα το 2010/11!

Το "τωρινό" σερί ξεκίνησε την περσινή σεζόν ο Λουίς Ενρίκε με 7 ματς και συνεχίζει φέτος ο Ερνέστο Βαλβέρδε με 23. Τι κοινό έχουν οι δυο αυτές ομάδες; Τους Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα και Μέσι!

Ομάδα Γκουαρδιόλα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

Ομάδα Βαλβέρδε: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες.

Ξεπερνάει και τον Γκουαρδιόλα ο Βαλβέρδε

News 24/7

24MEDIA NETWORK