Ξέσπασε ο Σέρχιο Ράμος για την αδικία στον Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα βρήκε τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του στο πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο 33χρονος "μάγος" της Μπαρτσελόνα θα είχε στην κατοχή του τουλάχιστον δυο "Χρυσές Μπάλες", αν η κατάληξη του ονόματος του ήταν διαφορετική.

Ξέσπασε ο Σέρχιο Ράμος για την αδικία στον Ινιέστα
AP PHOTO/FERNANDO VERGARA

Το διάσημο γαλλικό περιοδικό "France football", που κάθε χρόνο από το 1956 απονέμει τη "Χρυσή Μπάλα" στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, μέσω άρθρου του διευθυντή σύνταξης, Πασκάλ Φερέ με τίτλο "Συγγνώμη Αντρές", απολογήθηκε στον Ινιέστα επειδή η σπουδαιότερη ατομική διάκριση του αθλήματος δεν κατέληξε ποτέ στα χέρια του.

Ύστερα από λίγες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα μετά τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ράμος προέβη σε μια δήλωση-αναγνώριση της ποδοσφαιρικής αξίας του 33χρονου μέσου των "μπλαουγκράνα", που το καλοκαίρι φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από την Καταλονία, έπειτα από 16 άκρως επιτυχημένα χρόνια.

"Αν ο Αντρές λεγόταν Αντρεσίνιο, αυτή τη τη στιγμή θα είχε δύο Χρυσές Μπάλες" , είπε ο Ισπανός αμυντικός των "μερένγκες" έπειτα από την... απόδραση της ομάδας του με σκορ 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του "Allianz Arena".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ινιέστα υπήρξε υποψήφιος για την κατάκτηση του "Ballons d'Or" τις σεζόν 2010 και 2012 αντίστοιχα, με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι να του "κλέβει την μπουκιά από το στόμα" και τις δύο φορές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK