Μίλαν και Ίντερ θέλουν πρώην άσο του Πανθρακικού!

Ο άλλοτε άσος του Πανθρακικού, Αλέις Βιδάλ, πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2015 και πλέον όλα δείχνουν πως οδεύει προς Serie A. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μίλαν και Ίντερ θέλουν πρώην άσο του Πανθρακικού!

Στα τέλης της περασμένης δεκαετίας πέρασε για ένα... φεγγάρι και από την Super League φορώντας (σε 8 ματς) τη φανέλα του Πανθρακικού ως δανεικός από την Εσπανιόλ Β', με τη συνέχεια να βρίσκει τον Αλέις Βιδάλ να κάνει διαδοχικά άλματα στην καριέρα του.

Το 2011 πήγε στην Αλμερία, τρία χρόνια αργότερα μετακόμισε στην κάτοχο του Europa League Σεβίλλη, ενώ το 2015 δέχτηκε μία ακόμα μεγαλύτερη τιμή, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα να τον αποκτάει πληρώνοντας στους Ανδαλουσιανούς το ποσό των 17.000.000 ευρώ.

Μίλαν και Ίντερ θέλουν πρώην άσο του Πανθρακικού!

Έναν χρόνο και κάτι όμως μετά το deal με τους "μπλαουγκράνα", ο 27χρονος Ισπανός δεξιός μπακ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ο Λουίς Ενρίκε δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα (συνολικά έχει αγωνιστεί σε 10 ματς) για το δεξί άκρο της άμυνας ακόμα και μετά τον τραυματισμού του Σέρχιο Ρομπέρτο και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η "Μπάρτσα" είναι έτοιμη να τον πουλήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο!

Ίντερ, Μίλαν και Νάπολι έχουν δείξει ενδιαφέρον από πλευράς ομάδων της Serie A ενώ καραδοκεί και η Βαλένθια του Τσέζαρε Πραντέλι, με την Μπαρτσελόνα από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη μεν να ανάψει πράσινο φως αλλά μόνο σε περίπτωση που κάποια ομάδα πληρώσει τουλάχιστον 13.000.000 ευρώ για την αγορά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK