Νέο "κράξιμο" σε Βαλβέρδε και Μπαρτομέου

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Θέλτα μπορεί να συνδυάστηκε με ρεκόρ στο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατέρριψε κι ένα αρνητικό... κατόρθωμα που έφερε τεράστια γκρίνια κατά του Μπαρτομέου και του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde, right, speaks to the media next to FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
bartomeu valverde AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα τα είδε σκούρα και κόντρα στην Θέλτα το βράδυ της Τρίτης. Χρειάστηκε να μπει ο Λιονέλ Μέσι στο 60ο λεπτό για να γίνει το 2-1, όμως στο τέλος η Μπάρτσα έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε την ισοφάριση.

Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία απολύτως σημασία, ειδικότερα από τη στιγμή που έγινε ρεκόρ με 17 σερί αγώνες εκτός έδρας χωρίς ήττα, αν δεν ταυτόχρονα δεν είχαμε κι άλλο ρεκόρ. Αρνητικό αυτή τη φορά.

Βλέπετε, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς παίκτη που προήλθε από τα σπλάχνα της μετά από 16 ολόκληρα χρόνια! Οι Μπλαουγκράνα φημίζονται για την Μασία, όμως είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό δεν βγάζουν... προϊόντα πρώτης γραμμής ανάλογα με εκείνα των Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα.

Η ενδεκάδα της Μπάρτσα: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο, Μίνα, Βερμάλεν, Ντιν, Αντρέ Γκόμες, Παουλίνιο, Ντένις Σουάρεθ, Ουσμάν Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Αλκάθερ.

Έτσι ξεκίνησε η μουρμούρα κατά του προέδρου του συλλόγου, Μπαρτομέου, για το γεγονός πως η ακαδημία πλέον έχει μείνει πίσω, όπως και του Ερνέστο Βαλβέρδε λόγω της εικόνας της Μπάρτσα στα τελευταία ματς.

Τους πήρε όλους η μπάλα με λίγα λόγια. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τον τελικό κυπέλλου με την Σεβίλλη (21/4) στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης. Απώλεια τίτλου καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει...

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK