Νέο μυθικό deal, φέρνει 57.000.000 στα ταμεία της Μπαρτσελόνα!

H Μπαρτσελόνα αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για παίκτες αλλά και για χορηγούς και το πιο τρανό παράδειγμα έρχεται από τουρκική εταιρία που "χρυσώνει" την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates with Luis Suarez, right, after scoring the fourth goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates with Luis Suarez, right, after scoring the fourth goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, Jan.14, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Είχε ήδη δύο χρυσές συμφωνίες με την Nike και την Rakuten, όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και η Μπαρτσελόνα όχι μόνο το πήρε απόφαση αλλά υπέγραψε ήδη ένα πολύ επικερδές για αυτήν deal.

Αυτό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι δύο καταλανικές αθλητικές εφημερίδες " Mundo Deportivo" και "Sport", έγινε με την τουρκική εταιρία ηλεκτρικών συσκευών Beko που έδωσε όσο-όσο για να διαφημιστεί μέσω των Καταλανών.

Συγκεκριμένα συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 57.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια (19.000.000 ευρώ ετησίως) για να φαίνεται το όνομά της στα φανελάκια που θα φορούν στην προπόνηση οι παίκτες του Βαλβέρδε, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν στο μανίκι της φανέλας της ομάδας και στο πίσω μέρος της φανέλας της προπόνησης.

Αναμφίβολα τα χρήματα αυτά θα φανούν χρήσιμα στους ανθρώπους της "Μπάρσα" που έχουν να καλύπτουν και το αυτοκρατορικό συμβόλαιο του Μέσι (μετά το νέο συμβόλαιο κερδίζει 104.000.000 ευρώ τη χρονιά), ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ δεν αποκλείεται το επόμενο βήμα να είναι να βρεθεί χορηγός για το "Camp Nou".

News 24/7

24MEDIA NETWORK