Νέο συμβόλαιο σε Σουάρες με ρήτρα-μαμούθ!

Ο Λουίς Σουάρες θα φοράει τα μπλαουγκράνα για τουλάχιστον 5χρόνια ακόμα, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με αστρονομική τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ένα-ένα τα μεγάλα αστέρια της Μπαρτσελόνα υπογράφουν μακροχρόνια συμβόλαια με το σύλλογο και μένει πλέον να δούμε αν ο Λιονέλ Μέσι θα κλείσει τον χορό των ανανεώσων.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Λουίς Σουάρες ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο ΝεΪμάρ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2021 (με οψιόν για έναν χρόνο ακόμα), με τη διοίκηση να τοποθετεί τη ρήτρα αποδέσμευσης στα 200.000.000 ευρώ!

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι στο μέρος που θέλω να βρίσκομαι, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Ο σύλλογος δουλεύει πάνω στα συμβόλαια πάρα πολλών σημαντικών παικτών και αυτό είναι ένα σημάδι. Σημαίνει πως είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας.

Η μέγιστη ευτυχία θα έρθει όταν ο Μέσι υπογράψει το νέο συμβόλαιο", δήλωσε ο Ουρουγουανός φορ μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

ΤΑ TWEETS ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΣΟΥΑΡΕΣ

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".