Ντέμης θέλει να γίνει ο Πικέ...

Τα βήματα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ντέμη Νικολαΐδη θέλει να ακολουθήσει ο Ζεράρ Πικέ. Ο Ισπανός σέντερ μπακ, αποκάλυψε το μεγάλο του στόχο αμέσως μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα ο Ζεράρ Πικέ δεν την έκρυψε ποτέ.

Μετουσιώνει την αγάπη αυτή σε αγωνιστική προσπάθεια όταν φοράει τη φανέλα, αλλά αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πικέ σκοπεύει να φορέσει κοστούμι και γραβάτα και να χωθεί στα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας.

"Δεν είμαι φτιαγμένος για να γίνω προπονητής. Θέλω να γίνω πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, αυτό είναι το όνειρό μου" είπε σε Ιάπωνες δημοσιογράφους ο 30χρονος σέντερ μπακ.

Ο συγκεκριμένος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να γίνει πρόεδρος της Μπάρτσα, καθώς ο παππούς του Αμαντόρ Μπερναμπέου είχε υπηρετήσει τον καταλανικό σύλλογο από τη θέση του αντιπροέδρου...

Παλαιότερα ο Πικέ είχε βγάλει και τη δόμη της διοίκησης του με Πουγιόλ αθλητικό διευθυντή, Τσάβι προπονητή και Μπουσκέτς βοηθό προπονητή.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".