Ο Αμπιντάλ αποφασίζει για Αρντά Τουράν

Στα χέρια του Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται η τύχη της μεταγραφής του Αρντά Τουράν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα κρίνει την τύχη του Αρντά Τουράν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

"Η μεταγραφή του Τουράν δεν είναι ασυμβίβαστη με την μεταγραφή του Πογκμπά. Εάν κερδίσουμε τις εκλογές θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Πογκμπά φέτος.

Αν κερδίσουμε, ο Αμπιντάλ θα μιλήσει με τον Λουίς Ενρίκε και θα αποφασίσουμε. Είναι φανερό πως είναι φοβερός παίκτης, δήλωσε για τους Πογκμπά και Τουράν ο Λαπόρτα.

Όσο για τον Λιονέλ Μέσι και την κριτική που δέχεται στην Αργεντινή για τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα, ο Λαπόρτα υποστήριξε: "Δεν μου αρέσει το γεγονός πως περνά δύσκολες στιγμές. Αλλά θα επανέλθει όπως κάνει πάντα. Μόλις γυρίσει πίσω, στο σπίτι του, θα του προσφέρουμε όλη τη στοργή και την υποστήριξη που μπορούμε".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.