Ο διπλός γάμος του Μέσι μέσα σε 15 ημέρες!

Ο Λιονέλ Μέσι θα νυμφευτεί αυτή την Παρασκευή την εκλεκτή της καρδιάς του Αντονέλα Ροκούτσο όμως έπεται και άλλος γάμος για τον Αργεντινό στα μέσα Ιουλίου!

O γάμος της χρονιάς! Αυτόν τον τίτλο χρησιμοποιούν κατά κόρον τα καταλανικά ΜΜΕ (και όχι μόνο) για να περιγράψουν την απόφαση του Λιονέλ Μέσι και της Αντονέλα Ροκούτσο να ανέβουν σήμερα (30/6) τα σκαλιά της εκκλησίας και να δώσουν επίσημη μορφή στη σχέση τους (έχει ήδη δύο παιδιά το ζευγάρι) και δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά.

 

Γύρω στα 250 άτομα υπολογίζεται πως είναι μέσα στη λίστα των καλεσμένων και μεταξύ αυτών νυν και πρώην άσοι της Μπαρτσελόνα, με μερικούς εξ αυτών (Πουγιόλ, Τσάβι, Ετό, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς) να βρίσκουν μάλιστα ευκαιρία για να πάρουν μέρος σε μία ιστορική φωτογράφιση με τις συντρόφους τους και να φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της σημερινής "Mundo Deportivo".

 

Σύμφωνα πάντως με την έτερη αθλητική εφημερίδα της Καλατανωνίας "Sport" μετά τον γάμο του Μέσι στο Ροσάριο θα ακολουθήσει ένας ακόμα για τον "Pulga" ο οποίος θα προσφέρει ασυγκρίτως μεγαλύτερη χαρά στους φίλους της Μπαρτσελόνα, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως γύρω στις 15 Ιουλίου ο 30χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ θα δώσει όρκους αιώνιας αγάπης με τους "μπλαουγκράνα" έχοντας πάρει την απόφαση να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

 

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".