Ο Ερνέστο "πάγωσε" την Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα κορυφαίου ισπανικού Μέσου αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προσεγγίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Γιατί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού όμως... πάγωσε το θέμα.

Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε θα είχε υπογράψει ήδη στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα για να είναι ασφαλής από κάθε άποψη...

Ωστόσο, όπως αναφέρει η "MARCA", ο Βαλβέρδε στην πρώτη προσέγγιση που του έκανε η Μπάρτσα για να συμφωνήσουν, αρνήθηκε να δώσει τα χέρια!

Το ισπανικό Μέσο επισημαίνει ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε χρόνο από τους διοικούντες και να συζητήσουν εκ νέου τον Γενάρη.

Ο Βαλβέρδε δεν περιμένει κάτι άλλο επαγγελματικά, σκοπός του είναι τόσο εκείνος όσο και το κλαμπ να έχουν "καθαρή" εικόνα για το μεταξύ τους μέλλον, αφού η ομάδα βγάλει το πρώτο μισό της σεζόν.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.