Ο Φερέρ δεν ήξερε που έπαιζε ο Πετί!

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, δεν ήξερε που αγωνίζεται στο γήπεδο ο Εμανουέλ Πετί. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο Γάλλος παλαίμαχος μέσος σε τηλεοπτική συνέντευξή του κάνοντας το κοινό να απορεί. Ιδού τι ακριβώς είχε γίνει.

Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Λορένθο Σέρα Φερέρ αφηγήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Εμανουέλ Πετί.

Ο Γάλλος μέσος, που είχε συνυπάρξει με τον Ισπανό προπονητή στην Μπαρτσελόνα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

"Μας μιλούσε για την τακτική πριν από ένα ματς" αφηγείται ο Γάλλος. "Εγώ δεν ήξερα Ισπανικά. Καθόμουν δίπλα στον Ντουτρουέλ. Ο Φερέρ δεν ήξερε τι παίζω! Και με ρώτησε μέσω του Ρέσακ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήμουν ήδη πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας".

Θυμίζουμε εδώ ότι ο Λορένθο Σέρα Φερέρ υπήρξε και προπονητής της ΑΕΚ από το 2006 έως τα μέσα της σεζόν 2007-08.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.