Ο Ινιέστα ανανέωσε, άλλο όμως τον... ένοιαζε

Μπορεί ο Αντρές Ινιέστα να ανανέωσε μέσα σε χαρούμενο κλίμα το συμβόλαιο του δια... βίου, εκείνο που τον καίει, ωστόσο, είναι η παραμονή άλλου συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Δεν το έκρυψε ούτε στη συνέντευξη Τύπου για τον... ίδιο!

FC Barcelona's Andres Iniesta gives the thumb up next to a shirt reading in Catalan: "Andres Iniesta forever" at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, Oct. 6, 2017. Barcelona has extended Andres Iniesta's contract "for life." (AP Photo/Manu Fernandez)
iniesta AP IMAGES

Το μεσημέρι της Παρασκευής με κάθε επισημότητα έγινε η παρουσίαση του νέου συμβολαίου του Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά μιλάμε για συμβόλαιο ζωής, αφού όπως εξήγησε ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" δεν έχει ημερομηνία λήξης!

Στο περιθώριο των δηλώσεων του παίκτη, ωστόσο, το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια δεν αφορούσε τον ίδιο, αλλά τον Λιονέλ Μέσι! Ο 33χρονος άσος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την παραμονή του Αργεντινού, αν και δήλωσε αισιόδοξος πως στο τέλος θα βρεθεί λύση.

"Στην περίπτωση του Λίο πιστεύω πως ο διάλογος δεν λείπει από το τραπέζι. Ο σύλλογος τον θέλει και το ίδιο επιθυμεί και ο ίδιος. Ελπίζω η ιστορία του να μην τελειώσει ποτέ στην ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι μοναδικός, δεν μπορούμε χωρίς εκείνον και το ίδιο πιστεύω πως σκέφτεται και ο σύλλογος. Απλά είναι θέμα χρόνου, όμως ελπίζω να ανανεώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται πως ο Μέσι έχει ήδη υπογράψει στην ανανέωση του και το μόνο που απομένει είναι η... παρουσίαση. Ακόμα και ο Ινιέστα, βέβαια, φαίνεται πως το... αμφισβητεί.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK