Ο Μανωλάς έγινε τραγούδι κατά της Μπαρτσελόνα!

Ο Κώστας Μανωλάς έγραψε ιστορία όταν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από τα προημιτελικά του Champions League. Παράλληλα, ένας Μαδριλένους κωμικός έγραφε τραγούδι στ' όνομα του Έλληνα στόπερ για να χλευάσει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το αποτέλεσμα ήταν επικό (VIDEO).

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

" Manolas, Manolas, Manolas " τραγουδάει ο κωμικός από την Μαδρίτη, Αλφρέντο Ντούρο που στο παρελθόν υπήρξε διευθυντής της Χετάφε!

Στην εκπομπή "MEGA TV" ο συγκεκριμένος προσπάθησε να χλευάσει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έπειτα από την κατάκτηση του Supercopa, χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστή του τραγουδιού του τον Κώστα Μανωλά.

Ο Ντούρο εμφανίστηκε με φανέλα του Έλληνα στόπερ, έβαλε τον μαέστρο να παίζει πιάνο και... έριξε το στούντιο, αργότερα και το διαδίκτυο, όταν άρχισε να ερμηνεύει το "έπος" του...

Ακόμη και για όσους δεν καταλαβαίνουν την ισπανική γλώσσα, το κακό είναι μικρό, διότι ο τρόπος με τον οποίο έχει στηθεί όλο το σκηνικό αρκεί για να προκαλέσει γέλιο.

ΙΔΟΥ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK