Ο Μέσι τα'σκασε χοντρά και αγόρασε ξενοδοχείο!

Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα για την πρώτη επένδυση και έτσι έδωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά ξενοδοχείου!

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο για πολλούς με δεδομένο πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κλείσει τα 30 του χρόνια και λογικά έχει πολλα ακόμα να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, ωστόσο το πρώτο πολύ μεγάλο επιχειρηματικο βήμα του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι γεγονός!

Όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "As" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, ο Μέσι έδωσε 30.000.000 για την αγορά του ξενοδοχείου "MiM de Sitges", το οποίο έχει έδρα στη Βαρκελώνη, βρίσκεται κοντά στην παραλία, είναι τεσσάρων αστέρων και αποτελείται συνολικά από 77 δωμάτια.

Το κτίριο ανεγέρθη το 2013 και έχει έκταση 300 τετραγωνικά μέτρα και μεταξύ των αρκετών ανέσεων που προσφέρει στους επισκέπτες του διαθέτει και σπα για υδροθεραπεία.

Πρόεδρος της εταιρίας Rosotel που θα διαχειρίζεται αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα θα είναι ο Μέσι και εκτελεστικός διευθυντής θα είναι ο αδερφός του Ροντρίγκο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη επένδυση του Μέσι όσον αφορά σε καταλανικά ακίνητα καθώς ο παίκτης κατέχει και το κτίριο Rostower που βρίσκεται στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

ΤΟ HOTEL MIM SITGES ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: