Ο Νεϊμάρ ανανεώνει με Μπαρτσελόνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ ανανεώνει με Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα αψηφώντας τις "Σειρήνες" από Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ισπανίας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου της σεζόν, ο επικεφαλής των Καταλανών υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου.

"Ο Νεϊμάρ δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα και εμείς δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του για πέντε χρόνια", τόνισε αρχικά.

"Είναι φυσιολογικό πολλοί σύλλογοι να ενδιαφέρονται για τον Νεϊμάρ, ωστόσο τα μέλη μας πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμα, διότι οι δικηγόροι του συλλόγου και ο Νεϊμάρ θα διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες".

Ο Νεϊμάρ μετράει τρεις σεζόν και 141 συμμετοχές με 85 γκολ στους "μπλαουγκράνα", όπου κατέκτησε ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας μεταξύ άλλων.

Παρ' όλα αυτά, το κόστος της μεταγραφής του από τη Σάντος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια, με την Μπαρτσελόνα να ήδη να έχει πληρώσει 5.200.000 ευρώ πρόστιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK