Ο νέος στόχος του Βαλβέρδε ανήκει στην Γιουβέντους!

Μπεγερίν, Αθπιλικουέτα ή Σεμέδο; Όχι μόνο! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εντόπισε και τέταρτη λύση για την ενίσχυση της δεξιάς πλευράς της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν, με τον νέο του στόχο να ανήκει όμως στην Γιουβέντους η οποία δύσκολα θα τον αφήσει! Διαβάστε το story.

FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde gestures during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde gestures during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα (για 2+1 χρόνια) και την επίσημη παρουσίασή του από τους Καταλανούς και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα με τους υποψήφιους στόχους του "Τσινγκούρι" για την ενδυνάμωση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, παρά τα εξαιρετικά λόγια που είπε πρόσφατα για τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλέις Βιδάλ, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται να φέρει στους "μπλαουγκράνα" έναν παίκτη που να καλύπτει τη δεξία πλευρά της άμυνας και που να έχει έφεση στο να "ανεβοκατεβαίνει" την πτέρυγα και ήδη τα ονόματα των Μπεγερίν (Άρσεναλ), Σεμέδο (Μπενφίκα) και Αθπιλικουέτα (Τσέλσι) έχουν βγει στο προσκήνιο.

FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde attends a press conference during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's new signing coach Ernesto Valverde attends a press conference during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, June 1, 2017. Former player Valverde was hired as the new coach, the club confirmed on Monday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί καθώς όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική "Mundo Deportivo", ο Βαλβέρδε έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποια από τις τρεις παραπάνω υποθέσεις και αφορά παίκτη που είναι σε νεαρή ηλικία και έχει ήδη παραστάσεις τόσο από Serie A όσο και από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αυτός είναι ο Πολ Λιρόλα, με τον 19χρονο Ισπανό δεξιό μπακ να ανήκει από το 2015 στην Γιουβέντους (τον απέκτησε από την Εσπανιόλ Β' έναντι 500.000 ευρώ) αλλά και να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Σασουόλο και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο νέος στόχος του Βαλβέρδε ανήκει στην Γιουβέντους!

Για τον συγκεκριμένο παίκτη ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλή άποψη καθώς τον έχει δει από κοντά στα περσινά παιχνίδια της Μπιλμπάο με την Σασουόλο για το Europa League, με τον Λιρόλα να βρίσκεται μάλιστα μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα που επέλεξε η UEFA για τη φάση των ομίλων του Europa.

Πάντως, σύμφωνα με ιταλικές πηγές, πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Βαλβέρδε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Λιρόλα: και αυτό γιατί η Γιουβέντους δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει παρά τα 15.000.000 ευρώ που προσφέρουν οι Καταλανοί, με το σχέδιο των "μπιανκονέρι" να είναι να τον αφήσουν για μία ακόμα σεζόν στην Σασουόλο και να τον υποδεχτούν ξανά στο Τορίνο το 2018, όταν θα έχει αποχωρήσει ήδη ο Λίχτσταϊντερ (πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι) και θα είναι πιθανό να φύγει και ο Ντάνι Άλβες.

Sassuolo's Pol Lirola duels for the ball with Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, left, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Sassuolo, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 24, 2016. Athletic Bilbao won the match 3-2. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Sassuolo's Pol Lirola duels for the ball with Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, left, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Sassuolo, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 24, 2016. Athletic Bilbao won the match 3-2. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Σημειώνεται πως ο Λιρόλα έχει πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 κόντρα στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρώτο ματς των "νεροβέρντι" στο Europa League, που ήταν μάλιστα και το πρώτο τους γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, Alvaro Barrientos

Ο ΠΟΛ ΛΙΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ:

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK