Ο Πικέ βίωσε τη μεγάλη αποτυχία (στο επιχειρείν)

Oταν το 2011 ο Γεράρδ Πικέ αποφάσισε να επενδύσει μέρος των χρημάτων του σε δικής του έμπνευσης επιχείρηση, δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε εν έτει 2018.

Το να είσαι κορυφαίος πάνω στο χορτάρι και να κάνεις μεγάλη καριέρα δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα την επιτυχία και στο επιχειρείν.

Το συμπέρασμα βιώνει εδώ και κάποιες ημέρες ο Γεράρδ Πικέ. Ο Καταλανός στόπερ είχε αποφασίσει το 2011 να επενδύσει μέρος των χρημάτων που κερδίζει στην εταιρία Kerad Games η οποία δημιουργούσε και εμπορευόταν βιντεοπαιχνίδια.

Παρά τις επιτυχίες της, η εταιρία, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει. Και όταν έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη όταν έχουν συσσωρευτεί χρέη ύψους 2εκ δολαρίων, πάρθηκε η μεγάλη απόφαση. Λουκέτο!

Κάπως έτσι χάθηκαν, μέσα σε μία νύχτα, 35 θέσεις εργασίας. Ο Πικέ σίγουρα δεν θα χάσει παρά μόνο λίγα, για τα δικά του κυβικά, χρήματα. Οι εργαζόμενοι όμως;

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.