Ο ... θηριώδης φίλος του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει τεθεί νοκ-άουτ μετά τον τραυματισμό του σε ματς της Αργεντινής και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Μέχρι να συμβεί αυτό, του κρατά καλή παρέα ο πιστός του σκύλος που κλέβει ήδη την παράσταση στα social media.

Ο ... θηριώδης φίλος του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος για το ερχόμενο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς και αυτό τις ημέρες απέχει από τις προπονήσεις, γεγονός που του "επιτρέπει" να βρίσκεται περισσότερες ώρες σπίτι και να ξεκουράζεται.

Αυτή ακριβώς την εικόνα της χαλάρωσης και της ηρεμίας θέλησε να "μεταφέρει" στους αμέτρητους ακόλουθούς του στα social media ο 29χρονος Αργεντινός στράικερ, με τη φωτογραφία ωστόσο που ανέβασε να τον βάζει σε... δεύτερη μοίρα.

Τι έκλεψε την παράσταση στη φωτογραφία που ανέβασε ο Μέσι στους λογαριασμούς του σε Facebook και Instagram; Μα φυσικά ο θηριώδης σκύλος που του κρατάει παρέα, ένα γαλλικό μαστίφ ή αλλιώς Dogue de Bordeaux, το οποίο ίσως να είναι και μεγαλύτερο από τον "Pulga"!

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK