Ο Τσάβι "κάρφωσε" χωρίς δισταγμό τον Νεϊμάρ!

Η θρυλικό μορφή της Μπαρτσελόνα Τσάβι, ήταν αμείλικτος απέναντι στον Νεϊμάρ για τον τρόπο φυγής του ενώ "έδειξε" στην πρώην ομάδα του το διάδοχό του!

Τσάβι κατά Νεϊμάρ! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Equipe", ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα και νυν της Αλ-Σαντ εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του Βραζιλιάνου για τον τρόπο που αποχώρησε από το "Camp Nou" μετά από τέσσερα χρόνια και υποστήριξε πως οι Καταλανοί εξακολουθούν να είναι οι... καλύτεροι.

"Έφυγε χωρίς να δώσει  εξηγήσεις, χωρίς να δώσει μία συνέντευξη Τύπου, χωρίς να κάνει τίποτα. Είναι παράξενο και περίεργο που ένας παίκτης δεν θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το πέρασμα του Φίγκο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως έχουμε τον Μέσι, τον καλύτερο στον κόσμο, τον Σουάρες, τον καλύτερο επιθετικό, αλλά και τους Πικέ , Ινιέστα και Μπουσκέτς που είναι οι καλύτεροι στις θέσεις τους".

Η θρυλική φυσιογνωμία της "Μπάρσα" δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού έδωσε συμβουλή στον καταλανικό σύλλογο και στον παίκτη που θα πρέπει να αποκτήσει για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου: "Ο Σερί της Νις είναι φανταστικός, έχει το dna της Μπαρτσελόνα".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez