Ο Τζόρντι Άλμπα ψηφίζει δαγκωτό Βαλβέρδε!

Ο Τζόρντι Άλμπα είδε το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται στην τελευταία σεζόν του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, όμως η έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε να τον... ανακουφίσει.

Με τον Λουίς Ενρίκε να πειραματίζεται αρκετά τη περασμένη σεζόν στο αριστερό άκρο, ο Τζόρντι Άλμπα έπαψε να είναι βασικός και αναντικατάστατος, όμως αυτό το καλοκαίρι θα έχει εκ νέου την ευκαιρία να πάρει... σπίτι του τη φανέλα του βασικού με την αλλαγή ηγεσίας.

Αυτόν που χρειάζεται πλέον να πείσει για να τον εμπιστευτεί είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον 28χρονο Ισπανό διεθνή μπακ να μιλάει μάλιστα  με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού κληθείς την Παρασκευή να πει τη γνώμη του για τον νέο προπονητή της "Μπάρσα".

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την έλευσή του. Πιστεύω πως είναι ένας προπονητής με θάρρος που αγαπάει να παίζει με μπάλα. Είχε παίκτες δυνατούς με άλλες ικανότητες και κατάφερε να τους κάνει να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής.

Μίλησα με αρκετούς φίλους που τον είχαν προπονητή και μου μίλησαν με πολύ καλά λόγια. Είμαι πεπεισμένος πως θα πάμε πολύ καλά. Σε μία ομάδα όπως αυτή, είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ανθρώπινη συμπεριφορά και ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άλμπα.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.