Ο Βαλβέρδε δήλωσε ενθουσιασμένος για... Ολυμπιακό!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγοι στο μεγάλο λιμάνι και δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει ξεχωριστό σχόλιο για την επιστροφή του στο "Καραϊσκάκης" ως... αντίπαλος!

Ο Βαλβέρδε δήλωσε ενθουσιασμένος για... Ολυμπιακό!

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στους φετινούς ομίλους του Champions League, που θα είναι οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, και όπως ήταν λογικό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έπεσε πάνω στο όνομα της "Μπάρσα".

Όχι μόνο επειδή είναι η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του (μέχρι πρότινος δεν είχαν διασταυρωθεί ποτέ οι δρόμοι των δύο ομάδων στην Ευρώπη) αλλά επειδή -κυρίως- θα βρουν απέναντί τους τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Όσο ιδιαίτερα θα είναι πάντως αυτά τα ματς για τον Ολυμπιακό άλλο τόσο θα είναι και για τον "Τσινγκούρι", κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής που παραχώρησε, ενόψει του ματς πρωταθλήματος της ομάδας του με την Αλαβές.

"Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Η Γιούβε είναι η φιναλίστ της περασμένης σεζόν, είναι η ομάδα που μας απέκλεισε. Είναι πολύ δυνατή αμυντικά, όπως και η Σπόρτινγκ που ήταν η πιο δύσκολη από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα για να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα που επιστρέφω εκεί, είμαι πολύ ενθουσιασμένος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", ο οποίος για τη μεταγραφή Ντεμπελέ , που ανακοινώθηκε 10 περίπου λεπτά πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, είπε μεταξύ άλλων:

"Ο Ντεμπελέ είναι ένας γρήγορος παίκτης, τεχνίτης που μπορεί να παίξει είτε μέσα στην αντίπαλη περιοχή είτε στα δύο άκρα της επίθεσης".

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK