Ο Βαλβέρδε είπε την πικρή αλήθεια για τον Κουτίνιο

Μπορεί ο Φιλίπε Κουτίνιο να κόστισε 140.000.000€ στην Μπαρτσελόνα, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι... απογοητευμένος από την παρουσία του και δεν δίστασε να το πει φόρα παρτίδα!

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP IMAGES

Το ρεκόρ του Βαλβέρδε κόντρα στην Εϊμπάρ (31 σερί αγώνες δίχως ήττα στο πρωτάθλημα) έκρυβε και μία έκπληξη. Αυτή του Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε στον πάγκο για 63 λεπτά και πέρασε ως αλλαγή μόνο όταν κουράστηκε ο Άντρες Ινιέστα.

Αυτή η επιλογή συζητήθηκε αρκετά στην Ισπανία από τη στιγμή που ο Κουτίνιο κόστισε 140.000.000€ στους "μπλαουγκράνα" τον Γενάρη! Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως δεν... μάσησε και εξήγησε με τη γλώσσα της (πικρής) αλήθειας το λόγο.

"Πιστεύω πως έκανα το καλύτερο για την ομάδα μου με σκοπό να κερδίσει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε ο Κουτίνιο και ο Ινιέστα όχι. Τώρα έκαναν το αντίθετο. Ξέρω πως την Τρίτη δεν μπορεί να παίξει ο Κουτίνιο, όμως κάτι θα βρούμε. Πάντα σκέφτομαι ένα-ένα τα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK