Ο Βαλβέρδε έκανε αυτό που φοβόταν μέχρι και ο Γκουαρδιόλα!

Κι όμως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε όχι μόνο δεν καταλαβαίνει από βαριά ονόματα αλλά έκανε αυτό που φοβήθηκαν να πράξουν οι προκάτοχοι του. Να βγάλει ως αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι μετά το... 2007!

Ο Βαλβέρδε έκανε αυτό που φοβόταν μέχρι και ο Γκουαρδιόλα!
messi valverde AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι είναι καλά και αυτό... φαίνεται. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καταφέρει να απελευθερώσει τον Αργεντινό από το άγχος και τις περαιτέρω ευθύνες, με αποτέλεσμα ο "Λίο" να... κεντάει στον αγωνιστικό χώρο και το βράδυ της Πέμπτης να δίνει μία μοναδική παράσταση με δυο γκολ και μία ασίστ στο 5-0 κόντρα στην Θέλτα.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού του κάνει όλα τα χατίρια. Έχει κατορθώσει να τον κρατά χαρούμενο και ταυτόχρονα... φρέσκο, χωρίς να παραπονιέται ο παίκτης.

Απόδειξη το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Στο 59ο λεπτό ο Βαλβέρδε... τόλμησε αυτό που δεν έκαναν οι Γκουαρδιόλα, Βιλανόβα, Μαρτίνο και Λουίς Ενρίκε! Έκανε αλλαγή ( όχι αναγκαστική) τον Μέσι για να περάσει στη θέση του τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η τελευταία φορά που ο Αργεντινός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τόσο νωρίς ήταν 29 Σεπτεμβρίου του 2007 κόντρα στην Λεβάντε ή αλλιώς 302 αγώνες νωρίτερα.

Μία ακόμα... μικρή νίκη του Ερνέστο που είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK