Ο Βαλβέρδε έμαθε τώρα τι σημαίνει Μπαρτσελόνα!

O Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφορά με την εποχή που ήταν παίκτης στο σύλλογο!

"Είναι προνόμιο να έρχομαι εδώ, είναι μεγάλη τύχη που ο σύλλογος με σκέφτηκε και μου προσέφερε αυτή τη θέση . Αντιμετωπίζω αυτή τη νέα φάση με μεγάλο ενθουσιασμό, ως μία μεγάλη πρόκληση και με την πρόθεση η Μπαρτσελόνα να γίνει ακόμα πιο μεγάλη, πιο μεγάλη από όσο είναι ήδη τώρα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε μία ημέρα πριν παρουσιαστεί επίσημα ως ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, με τον "Τσινγκούρι" να κάνει μάλιστα και αναφορά και στην παρουσία του στους "μπλαουγκράνα" ως ποδοσφαιριστής πριν από τρεις δεκαετίες!

"Έχει περάσει πολύ καιρός, είμαι τώρα μεγαλύτερος σε ηλικία και τώρα είναι μία εντελώς διαφορετική φάση. Τώρα έχω μεγαλύτερη επίγνωση το τι σημαίνει να κάνεις αυτό το βήμα, εκείνη την εποχή ήμουν πολύ νέος", πρόσθεσε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος ερωτηθείς για το γεγονός πως θα προπονήσει μία ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί, δήλωσε:

 

"Το έχω επαναλάβει και σε άλλους συλλόγους και τώρα θα κάνω το ίδιο και στην Μπάρσα. Θα ήθελα να πάνε καλά τα πράγματα και ο κόσμος να μπορεί να απολαμβάνει  την ομάδα. Θα ήθελα ο κόσμος να βλέπει μία ομάδα που θα επιβάλλει το παιχνίδι της, θα ήθελα ο κόσμος  να συνεχίσει να απολαμβάνει όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια ευτύχησαν να δουν πολλούς μεγάλους παίκτες και προπονητές και η σκέψη μου είναι να διατηρηθούν ως έχουν τα πράγματα, να γίνουν ακόμα καλύτερα και να είναι υπερήφανοι για την ομάδα".

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!