Ο Βαλβέρδε νίκησε την Ρεάλ μέχρι και στα... ύψη!

Άλλη μία "μεγάλη" νίκη πέτυχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά όμως διαφορετική από εκείνες που μας έχει συνηθίσει και η αλήθεια είναι πως σε αυτό βοήθησε πολύ ο νεοαποκτηθείς... Μίνα.

Ο Βαλβέρδε νίκησε την Ρεάλ μέχρι και στα... ύψη!
zidane valverde AP IMAGES

Ο Γιέρι Μίνα είναι το νέο μεταγραφικό της Μπαρτσελόνα και η ιστορία που τον συνοδεύει έκανε το γύρο της Ισπανίας. Ο Κολομβιανός αμυντικός αποτελεί μία ακόμα μικρή νίκη του Ερνέστο Βαλβέρδε έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πλέον οι "μπλαουγκράνα" έχουν δυο ποδοσφαιριστές στη λίστα με τους πιο ψηλούς στην Πριμέρα!

Μέχρι πρότινος ο Ζεράρ Πικέ ήταν ο ψηλότερος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ( 1,94) όμως τον ξεπέρασε ο Μίνα ( 1,95) και μαζί αναμένεται να αποτελέσουν ανίκητο δίδυμο στους... αιθέρες της περιοχής του Τερ Στέγκεν ο οποίος είναι μόλις στο... 1,87!

Τώρα όσον αφορά τη μεγάλη αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, οι δυο ψηλότεροι ποδοσφαιριστές της είναι οι Ράφαελ Βαράν (1,91) και Κίκο Κασίγια (επίσης 1,91) που δεν μπαίνουν καν στην πρώτη δεκάδα με τις... λαμπάδες στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στην κορυφή πάντως βρίσκουμε τον τερματοφύλακα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Κοστέλ Παντιλιμόν με ύψος 2.03 και τον ακολουθεί ο Φιλίπ Μανόλοβιτς της Χετάφε με 1,97.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK